Samenwerken in Sliedrecht

Samenwerken in Sliedrecht
Wordt beter.

 

VVD Sliedrecht wil de samenwerking in de regio met Drechtsteden, Molenlanden tot aan Gorinchem. Op zoek naar partners om onze eigen positie te verstevigen.

 

VVSliedrecht wil de contacten met de provincie aanhalen om zo de ambities van deze gemeente te ondersteunen en uit te leggen. 

 

VVSliedrecht wil een open structuur nastreven, waarbij inwoners betrokken zijn bij de ontwikkelingen van het dorp.

 

De gemeente Sliedrecht heeft als belangrijke taak een aantal zaken voor u te regelen, zoals het ophalen van het huisvuil, het onderhouden van wegen, het afgeven van een rijbewijs, ID of vergunning, het aankleden van parken en perken en het ontwikkelen van het dorp. 

 

Met de goede communicatie en betrokkenheid naar inwoners en bedrijven toe, komen deze plannen tot stand. In Sliedrecht gaan de komende jaren veel nieuwe dingen gebeuren. Iedereen informeren en kunnen betrekken bij deze vooruitgang is heel belangrijk. De gemeente moet goed bereikbaar zijn en de wens of klacht van de inwoner moet goed afgehandeld worden. Waar we als gemeente de inwoners en bedrijven kunnen ondersteunen, moeten we dat doen. Burgemeester en wethouders hebben daar een belangrijke rol in.  

 

Openbare veiligheid is voor VVD Sliedrecht een belangrijk onderwerp. Politie, brandweer en ambulance moeten hun taken kunnen uitvoeren. Wanneer de veiligheid in het geding komt, is kan uitbreiding een logisch gevolg zijn. We vinden het plaatsen van toezichtcamera’s op bepaalde plaatsen in het dorp om de veiligheid te vergroten een goed idee. Veiligheid is van ons allemaal Ieder inwoner draagt bij aan de veiligheid van elkaar. Buurttoezicht, wijkagenten en BOA’s verdienen onze steun. 

 

De samenwerking in de regio is noodzakelijk, zowel om tegemoetkomingen van het rijk te kunnen besteden en ook om het ondernemersklimaat te ontplooien. Voor ondernemers is samenwerking van belang. Innovaties en branches die elkaar versterken, komen met elkaar in contact en kunnen van elkaar leren.